انا جيبالكم النهارده طريقه سهله جدا لعمل الشاورما الشامى
ويارب تعجبكم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
المقادير
ـــــــــــــ
نص كيلو لحم احمر من غير دهون
2 بصل كبيره الحجم
نص معلقه صغيره فلفل اسمر
ملح
واحده فلفل اخضر حلو
وربع كوب زيت
وخبز ابيض
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــ
الطريقه
ـــــــــــ
نضع اناء على النار ونضع فيه الزيت
ونقطع البصل اللى شرائح رقيقه
ونضعها فى الزيت ونقلبها لحد ماتتحمر
ونقطع اللحمه قطع رفيعه جدا مثل اصابع البطاطس المقليه
ونضعها على البصل ونقلبها ونضع عليها الفلفل الاسمر والملح
ونهدى عليها النار لحد ماتستوى
ونقطع الفلفل الاخضر ونضعه عليها حسب الرغبه ان كنتى تفضلين بفلفل او من غير
وممكن تضعى شطه لو تحبيها حاره
وبعد ماتستوى نشيلها من على النار
ونضع اناء مسطح على النار لحد مايسخن
ونضع فيه اللحمه مع التقليب لحد ماتعطينا اللون البنى الغامق
ونشيلها من على النار
هنجيب الخبز ونضع فيه الشاورما ونضع عليه طماطم وفلفل اخضر او خس حسب الخضار اللى تفضليه
وممكن يكون جنبه سلطه طحينه وبطاطس مقرمشة
هذه الاكله تكفى اربع اشخاص
وبالهنا والشفا
ويارب تنول اعجابكم .